Referenties weekend 9 april

1° vlucht in Nederland en we starten met super referenties van 2 toppers !!!!  (Wim Breemen, Vincent Bonnes).

Bij beide liefhebbers was een duif van mij hun eerste duif en top gevlogen in vereniging en afdeling
1° Vincent Bonnes,
Eerste vlucht Deurne en een dochter van de Black Freddy x dochter Lucky Freddy 52/12 (dus zuivere zuster van de 1° Zonale Nationaal Bourges, 1° provinciaal Bourges) was de eerste duif bij Vincent van zijn 40 ingekorfde duiven ! En vincent zijn 2° duif is een kleindochter Lucky Freddy, gekweekt uit 2 duiven van mij bij vriend Gert Rotman dus top !!

Ik kreeg  het volgende berichtje van Vincent : Ronny vandaag de eerste vlucht gehad de eerste was van jou uit de black Freddy, … Een 6e tegen 333 duiven (zie uitslag) en in de regio een 25e tegen 1761 duiven (zie uitslag) , 75° 7061d (zie uitslag), …. de 2° duif is een kleindochter van de Lucky Freddy en vloog vereniging 15° 333d .
2° Wim Breemen,
Deze topper, behaald wekelijks kettinguitslagen en korfde afgelopen weekend 56 duiven in, zijn eerste duif was een jong uit mijn Pieter Veenstra doffer de 34/14 is een echte topduif behaalde al diverse topuitslagen (zie bijlage uit pigeonvillage) niet alle uitslagen staan daarop vermeld . Ik kreeg deze morgen een mailtje van Wim met volgende :
De duivin 34-van 14 vloog de 9e PRIJS OP GROOT VERBAND was mijn eerste duif van 56 mee. Club de 3e PRIJS  CHARLEVILLE 154KM. OOK DE 120 VAN 2015 JONGE LATE DOFFER REEDS ZEER VROEG IN DEZE HEB IK ZEER VEEL VERTROUWEN IN. DE DUIVEN KOMEN NU AL SUPER. OOK MIJN BARCELONA DUIF EN NARBONNE INTERN. VLOGEN REEDS 1 OP 10

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.